Squad Tuisyen (P16)



We were train to engage enemy hostile... Using knowledge...

Our unit consist of 4 team members lead by Sgt. Rais (laaa sgt)....

Kitorng tuisyen 4 subject which is Physics, Chemistry, Add Math & Math Modern

Except for Fafa,coz she's not from Science Class. She only took Add Math & Math Modern in this tuition.

INFORMATION

  1. Rais Rahimi Rahim callsign Abg Rais.... Seorang yang macho tp kadang2 hanco.. He taught us very well.. Sudah Berpunya kekasih hati. Jika ada yg berminat bole la consult dgn dia secara personal. Guna la segala ayat yg anda mahir.. INSYAALLAH,tdk akn dapat....
  2. Izarin Lee iaitu saya sendiri..seorang yang tegas...hehehe,tp mempunyai pick up/accelaration yang agak lmbab, x modified lg... Belajar 20 kali benda yg sama still lupa2. Maklaumla la... meningkat usia. Tapi jgn bg aku smpi TOP SPEED nnt korng x dpt nk kejar. Just wait and see ok everyone.
  3. Azim Zakwan,seorang yang jambu.. Tp amount of blur dia agak tinggi. Kadang2 kita cerita lain tp keluar cerita lain.. Ckp laju... Bg perempuan yg nk kt dia stndby camera sbb nnt kena rewind blk apa dia ckp bg btl2 faham(JGN MARAH AZIM). Dia ni mmg pandai,aku pun musykil mcm mne budak ni bole klhkn aku bole. No offence la....tu mmg kelebihan dia..
  4. Nazifah iaitu kembar kpd Nazihah. Dah berpunya... Dia belajar ikut mood,kalau dia penat or boring dia bole selambe je tdo... Tahap manja dia mmg maximum,aku rasa nk sepak je...ahahahaha.. Hanya Abg Rais je yang mampu handle kemanjaan dia. Aku dgn Azim, hanya mampu melihat... (Btl tak Azim??)
  5. Nazihah kembar kepada si Nazifah tu. Dia ni no cmmnt.. Biasa2 je.. Lg pandai dr aku.. Masih lagi naif bak kte Abg Rais.... Girlfriend Abg Rais yg kedua... Ape2 kalau nk kt si Jyea ni... settle ngn Abg Rais...hahaha..

5 comments:

Rais Rahimi said...

Yg ni tak habis2 nk perang....weh Malaysia ni slamat g weh....de perang besar hujung thn 2010 nie....dh ready ke??????

Anonymous said...

eek eley...perang konon....tapi takut girl friend....ape kes...

Balqis Mohd Tun said...

apparently i know who wrote this one comment up here.

Anonymous said...

yg coment takut g.f tu mmg tak bleh blah...brani tnjk muka la weh..

Izarin Lee said...

Bukan 'TAKUT','HORMAT'...
kalau ko berani tayng la muka sekupang ko tu..
susa ape??